Alphen aan den Rijn

Een vestigingsadres in Alphen aan den Rijn huren

Wilt u in Alphen aan de Rijn een representatief en betrouwbaar vestigingadres huren? Kubus-Office biedt u uitstekende huurvoorwaarden op een goede, zakelijke locatie en met diverse aanvullende zakelijke diensten.

Uw voordeel: professionaliteit naar uw klanten, relaties en prospects met behoud van maximale flexibiliteit. Onze locatie en faciliteiten in Alphen aan de Rijn voldoen aan hoge zakelijke standaards.

Transparant en erkend vestigingsadres

Bij Kubus-Office kunt u een vestigingsadressen huren tegen een eerlijke prijs/kwaliteitverhouding. De huurvoorwaarden zijn transparant en correct. Door bij ons een vestigingadres te huren, voldoet u aan de richtlijnen van de Kamer van Koophandel en Belastingdienst.

Op uw zakenadres zijn, in overeenstemming met de regelgeving, fysieke werkplekken aanwezig. Hier kunt u op maat gebruik van maken. Dat geldt ook voor onze vergader- en conferentiefaciliteiten. U heeft nergens omkijken naar en bent gevrijwaard van verrassingen achteraf.

‘Hoe vaak u uw gezicht laat zien, is aan u. Maar u bent altijd welkom!’

Vestigingsadres met meerwaarde

U wilt in Alphen a/d Rijn een vestigingsadres huren, maar dan wel met meerwaarde. Onze locatie is representatief, ons gebouw is modern en goed onderhouden. De receptie van uw virtual office is dag en nacht bezet met ervaren en vriendelijke medewerkers. De IT-voorzieningen zijn van deze tijd; de security is optimaal. Hoe vaak u uw gezicht laat zien, is aan u. Maar weet dat u iedere keer welkom bent!

Vestigingsadres met professionele postbus services

U kunt uw vestigingsadres gebruiken voor uw KvK-inschrijving. De contactgegevens kunt u zonder beperkingen gebruiken voor uw zakelijke drukwerk, website en digitale afzender. Bij uw vestigingsadres kunt u een postbus huren. Van alle inkomende post ontvangt u een e-mailnotificatie. U kunt uw post iedere dag persoonlijk afhalen. U kunt ook kiezen voor onze doorzend service, die we op maat inrichten. Volgens uw verzendinstructies.

zakelijk correspondentieadres

Vraag vrijblijvend informatie aan!


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Gewenste adres

Gewenst product

Uw bericht