Postbus aanvragen

Een postbus aanvragen is wel zo professioneel

De trend is digitaal, maar een adres voor uw fysieke post mag niet ontbreken op uw business card of website. Bovendien heeft u een solide postadres nodig voor de Kamer van Koophandel en een betrouwbaar ontvangst- en distributiekanaal voor uw zakelijke post. Met onze Kubox-Plus Postbus Services is dat goed geregeld.

Zakelijke postbus, zakelijk geregeld

Een postbus aanvragen bij Kubox-Plus biedt aantoonbare praktische voordelen. U ontvangt automatisch een e-mailnotificatie van ingekomen poststukken- en pakketten. Desgewenst verzamelen wij uw zakelijke post en sturen deze door naar het door u opgegeven adres. Dat spaart tijd en moeite. De verzendfrequentie passen we aan uw wensen aan.

Een postbus aanvragen bij Kubox-Office betekent: een betrouwbaar post- of zakenadres, zonder zorgen, bij een verrassend gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Postbus aanvragen met extra opties?

Sluit het aanvragen van een postbus onvoldoende aan bij de verwachtingen van uw zakenrelaties? Dat kunt u bij ons een representatief vestigingsadres huren. Met efficiënte aanvullende postadresdiensten als postafhandeling, receptie en werk- en vergaderfaciliteiten. Voor uw archief of winkelvoorraad kunnen we zelfs opslagruimte organiseren. Kubox-Office betekent: Geen zorgen bij correcte tarieven, wél de klasse van een vestigingsadres op niveau en professionele contactgegevens.

Extra: postbus aanvragen voor privégebruik (niet voor gemeente inschrijving)

Tijdelijk naar het buitenland of verhuizen? Liever geen privé-post tussen andermans post? Wij bieden een betrouwbare oplossing met een privé-postbusadres. Als privépersoon kunt u zich niet inschrijven op ons adres, maar u kunt er wel uw post naartoe laten sturen. Desgewenst ontvangt u een e-mailnotificaties. Reguliere post kunt u alle dagen afhalen van 06.00 tot 23.00 uur; postpakketten van 09.00 tot 18.00 uur. Een privé-postadres laat zich economisch combineren met opslagruimte huren.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Gewenste adres

Gewenst product

Uw bericht

Is een postbus niet precies wat u zoekt? Een vestigingsadres nodig (zakenadres) voor de KvK? Dan is een vestigingsadres van Kubox Office de perfecte oplossing! U kunt uw bedijf inschijven bij de KvK op ons adres (domicilieservice), dit gebruiken op al uw zakelijke correspondentie en u kunt gebruik maken van uw kantoorunit.

regel nu een correspondentieadres via Kubox