Rotterdam

Een vestigingsadres in Rotterdam huren

Bent u op zoek naar een professioneel vestigingsadres in Rotterdam? Op een locatie met een goede uitstraling naar uw klanten, relaties en prospects? Bij ons kunt u volgens betrouwbare en inzichtelijke procedures één of meer representatieve vestigingsadressen huren. Onze twee locaties in zakelijk Rotterdam (Olympiaweg en Ceintuurbaan) voldoen aan de hoogste standaards.

Transparant en erkend vestigingsadres

Wij bieden op zorgvuldig geselecteerde locaties tegen een unieke prijs/kwaliteitverhouding betrouwbare zakelijke vestigingsadressen aan. Dat doen we in overeenstemming met de regels van de Kamer van Koophandel en de fiscus, waarmee we goede contacten onderhouden.

Op uw zakenadres zijn, in overeenstemming met de regelgeving, fysieke werkplekken aanwezig. Hier kunt u op maat gebruik van maken. Dat geldt ook voor onze vergader- en conferentiefaciliteiten.

‘Hoe vaak u uw gezicht laat zien, is aan u. Maar u bent altijd welkom!’

Vestigingsadres met meerwaarde

U huurt bij ons letterlijk een vestigingsadres met meerwaarde. Onze Rotterdamse locatie is representatief, onze gebouwen hebben een eigentijdse en verzorgde uitstraling. De receptie van uw virtual office is dag en nacht bezet met ervaren en vriendelijke medewerkers. De IT-voorzieningen zijn van deze tijd; de security is optimaal. Hoe vaak u uw gezicht laat zien, is aan u. Maar weet dat u iedere keer welkom bent!

Vestigingsadres met professionele postbus services

U kunt uw vestigingsadres huren voor uw KvK-inschrijving. De zakelijke contactgegevens maken een solide indruk op uw business card, zakelijk drukwerk, website en digitale afzender.

Uiteraard kunt u bij uw vestigingsadres een postbus huren. Van alle inkomende post ontvangt u een e-mailnotificatie. U kunt uw post iedere dag persoonlijk afhalen. U kunt ook kiezen voor onze doorzend service, die we op maat inrichten. Volgens uw verzendinstructies.

zakelijk correspondentieadres

Vraag vrijblijvend informatie aan!


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Gewenste adres

Gewenst product

Uw bericht