Schiedam

Een vestigingsadres in Schiedam huren

Wilt u om welke reden dan ook een zakelijk adres huren? Wij hebben op een representatieve, goed bereikbare locatie in Schiedam uitstekende faciliteiten beschikbaar. Bij ons een vestigingsadres huren, betekent voor u: een professionele uitstraling naar uw klanten, relaties en prospects.

Aanvullende zakelijke diensten kunt u op maat afnemen. Onze faciliteiten in Schiedam voldoen aan de hoogste standaards.

Transparant en erkend vestigingsadres

Kenmerkend voor onze verhuurlocatie in Schiedam is de excellente prijs/kwaliteitverhouding. U bent verzekerd van een betrouwbare vestigingsadressen, dat aan alle juridische en fiscale eisen voldoet. Ons aanbod is conform de regels van de Kamer van Koophandel en Belastingdienst, waarmee we goede contacten onderhouden.

Op het zakenadres dat u bij ons huurt, zijn, in overeenstemming met de regelgeving, fysieke werkplekken aanwezig. Hier kunt u naar wens en behoefte gebruik van maken. Tevens kunt u op maat beschikken over onze vergader- en conferentiefaciliteiten.

‘Hoe vaak u uw gezicht laat zien, is aan u. Maar u bent altijd welkom!’

Vestigingsadres met meerwaarde

U huurt bij ons één of meer vestigingsadressen met meerwaarde. We zitten in Schiedam op een representatieve locatie in een kantoorgebouw met standing. De receptie van uw virtual office is dag en nacht bezet met ervaren en vriendelijke medewerkers. De IT-voorzieningen zijn van deze tijd; de beveiliging is optimaal. Hoe vaak u uw gezicht laat zien, is aan u. Maar weet dat u iedere keer welkom bent!

Vestigingsadres met professionele postbus services

U kunt uw vestigingsadres in Schiedam gebruiken voor uw KvK-inschrijving. Door bij ons een zakenadres te huren, beschikt u over betrouwbare contactgegevens voor op uw business card, zakelijk drukwerk, website en digitale afzender.

Uiteraard kunt u bij uw vestigingsadres een postbus huren. Van alle inkomende post ontvangt u een e-mailnotificatie. U kunt uw post iedere dag persoonlijk afhalen. U kunt ook kiezen voor onze doorzend service, die we op maat inrichten. Volgens uw verzendinstructies.

zakelijk correspondentieadres

Vraag vrijblijvend informatie aan!


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Gewenste adres

Gewenst product

Uw bericht