Vestigingsadres huren

Een vestigingsadres voor al uw zakelijke doeleinden

Bij ondernemen hoort een zekere status. Immers: klanten, relaties en prospects zien graag dat u er goed bij zit. Wij bieden u een representatieve, zakelijk vestigingsadressen. Al onze locaties voldoen aan de eisten om betrouwbaar een postbus of vestigingsadres te huren.

Transparant en erkend vestigingsadres

Wij bieden tegen een unieke prijs/kwaliteitverhouding betrouwbare zakelijke vestigingsadressen aan. Dat doen we in overeenstemming met de regels van de Kamer van Koophandel en de fiscus, waarmee we goede contacten onderhouden. Op uw zakenadres zijn, in overeenstemming met de regelgeving, fysieke werkplekken aanwezig. Hier kunt u op maat gebruik van maken. Dat geldt ook voor onze vergader- en conferentiefaciliteiten.

‘Hoe vaak u uw gezicht laat zien, is aan u. Maar u bent altijd welkom!’

Vestigingsadres met meerwaarde

U huurt bij ons letterlijk een vestigingsadres met meerwaarde. Onze locaties zijn representatief, onze gebouwen hebben een eigentijdse en verzorgde uitstraling. De receptie van uw virtual office is dag en nacht bezet met ervaren en vriendelijke medewerkers. De IT-voorzieningen zijn van deze tijd; de security is optimaal. Hoe vaak u uw gezicht laat zien, is aan u. Maar weet dat u iedere keer welkom bent!

Vestigingsadres met professionele postbus services

U kunt uw vestigingsadres gebruiken voor uw KvK-inschrijving. De zakelijke contactgegevens maken een solide indruk op uw business card, zakelijk drukwerk, website en digitale afzender.

Uiteraard kunt u bij uw vestigingsadres een postbus huren. Van alle inkomende post ontvangt u een e-mailnotificatie. U kunt uw post iedere dag persoonlijk afhalen. U kunt ook kiezen voor onze doorzend service, die we op maat inrichten. Volgens uw verzendinstructies.

zakelijk correspondentieadres

Vraag vrijblijvend informatie aan!


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Gewenste adres

Gewenst product

Uw bericht

Is een vestigingsadres niet precies wat u zoekt? Gaat u bijvoorbeeld een tijd naar het buitenland, zit u in een verhuizing of wilt u eenvoudigweg niet dat uw post tussen die van anderen komt? Dan is een postbus van Kubox Office iets voor u! U kunt zich niet inschrijven op ons adres, maar wel uw correspondentie of pakketten naar ons toe laten sturen.